Täällä Enemmän eläkkeellä matkablogissa keskityn kahteen pääasiaan eli elämiseen Espanjassa ja reissaamiseen Espanjassa. Jatkossa kirjoittelen satunnaisesti omista ulkomaan matkoistani muihin maihin, lähinnä Euroopassa.

Blogia kirjoitan minä, Arto, yli kuusikymppinen matkailua rakastava, Torremolinokseen muuttanut mies. Haluan kirjoittaa omiin kokemuksiini ja Espanjassa saamaani tietoon perustuen kuinka maahan saapuneen suomalaisen kannattaa toimia jotta hän saa enemmän irti lomastaan tai kuinka välttää turhia ongelmia arkipäivän elämässään.

Pyrin löytämään tuotteita ja palveluita jotka tarjoavat hyvän hinta-laatusuhteen. Hyvän tarjouksen vastaan tullessa, saatan kertoa budjettitarjouksista tai laatutuotteiden tarjouksista. Esimerkkinä budjettitarjouksista voisin mainita nyt voimassa oleva paikallisjunassa matkustaminen ilmaiseksi, tästä enemmän ensimmäisessä blogikirjoituksessa.

Tulen matkustamaan täällä Espanjassa omatoimisesti ja ryhmämatkoilla suomalaisten kerhojen mukana. Tämän lisäksi tartun hyviin matkatoimistojen tarjoamiin tarjouksiin naapurikaupunkeihin.

Teille lukijoilleni pyrin välittämään kattavaa tietoa lomakohteista aina maahanmuutosta, asunnon ostosta tai vuokrauksesta, autovuokrauksesta, harrastusmahdollisuuksista, palveluista suomalaisille ja nähtävyyksistä päiväretkiin.

Vastaan myös erittäin mielelläni kaikenlaisiin kysymyksiin, ja muutenkin kaikki kommentit ovat erittäin mieluisia! Haluan kehittää blogiani lukijan toiveet huomioon ottaen, joten kehitysideat ovat tervetulleita.

Viestiä voit laittaa myös vaikkapa sähköpostitse osoitteeseen info(at)enemmanelakkeella.fi. Korvaa vain (at) merkintä @-merkillä niin viestit tulevat perille.

Tämän varsinaisen blogin lisäksi voit seurata blogiani  Facebookissa ja Instagramissa. Facebook sivusta tykkäämällä saat aina tuoreeltaan tiedon uusista blogipostauksista ja lisäksi jaan sivulla jonkin verran ajankohtaisia kuulumisia ja ajankohtaista tietoa eri tarjouksista koskien esimerkiksi lentoja.

Omien juttujeni lisäksi jaan kaikenlaisia matkailuun liittyviä kiinnostavia uutisia ja artikkeleita. Instagramista taasen löydät lisää ihania reissukuvia; myös niitä, jotka eivät päädy blogiin asti. Klikkailkaahan siis mukaan myös blogin some-kanaviin!

Enemmän eläkkeellä jotta voisit nauttia enemmän Espanjasta

Tervetuloa mukaan matkaan!